MusclePerformance


Xcore Omega-3 1000

149 kr

Xcore Omega-3 1000 är en kraftfull medhjälpare i främjandet av idrottshälsa!Omega-3 är en essentiell fettsyra ( EFA ) även känd som en fleromättad fettsyra. Den finns tillgänglig i djurprodukter och vegetabiliska produkter men är vanligast förekommande i fisk. Omega 3 har en extremt fördelaktig effekt på hälsan i allmänhet; den främjar kardiovaskulär hälsa, sänker kolesterolvärdena i blodet, sänker blodtrycket, förbättrar mentala och förbrännande funktioner och stärker immunförsvaret.Huvudsakliga fördelar med Xcore Omega 3 :Har antiinflammatorisk effekt;Underhåller cellmembranens flexibilitet;Reducerar mängden fett (såsom kolesterol och triglycerider) i blodcirkulationen;Minskar ansamlingen blodplättar och förhindrar överdriven koagulering;Reducerar risken för fetma och förbättrar organismens kapacitet att reagera på insulin genom stimuleringen av leptinutsöndring, hormonet som hjälper till att reglera absorption, vikt och ämnesomsättning.Förebygger tillväxten av cancerceller.Vilka åkommor eller symptom är Omega-3 bra för?

DepressionKardiovaskulär sjukdomTyp II diabetesTrötthetTorr, känslig hudHår och naglar som lätt går avOförmåga att koncentrera sigLedsmärta och stelhet

Obs: Du bör rådgöra med en läkare eller nutritionist om du har frågor angående användningen av vår produkt. Näringsinnehållet kan förändras beroende på smak.* Bilderna som visas är bara för illustrativt syfte och reklamsyfte. Produktens slutgiltiga bild kan komma att ändras.

Flera populära produkter

Prozis Foods Multi PRZ

149 kr
Läs mer

Prozis Foods Omega 3

129 kr
Läs mer

Z-MAN

199 kr
Läs mer