MusclePerformance


Prozis Sport Malto Dextrin89 kr

EN PERFEKT LÖSNING FÖR ATT FÅ EXTRA ENERGI TILL TRÄNINGEN OCH FÖR ATT ÅTERHÄMTA SIG SNABBARE.

Maltodextrin är en långsam kolhydrat med ett högt glykemiskt index. Man kan få det från majs, ris och potatisstärkelse. Det faktum att det snabbt spjälkas av kroppen gör det till ett perfekt tillskott att ta efter ansträngande träningspass. Efter hård träning förbrukas våra musklers lager av glykogen. På grund av dess höga glykemiskt index tas maltodextrin snabbt upp i blodomloppet, vilket gör det till ett snabbt sätt att förse musklerna med bränsle.

FördelarMaltodextrin har en bra magtömningstid, vilket innebär att dess förbrukning inte orsakar obehag eller uppblåsthet under matsmältning. Studier har också visat att maltodextrin förbättrar absorbering av vassle.

Skaffa extra energi och att återhämta sig snabbare.Alla idrottare som tar träningen på allvar och vill ge sitt allt, måste se till att kroppen alltid har sina energireserver påfyllda. Tillskott av maltodextrin kommer att påskynda återhämtningstiden mellan träningspass.

Med maltodextrin, från Prozis Sport riskerar man inte att tvingas avsluta ett träningspass i förtid på grund av trötthet.

Obs: Du bör rådgöra med en läkare eller nutritionist om du har frågor angående användningen av vår produkt. Näringsinnehållet kan förändras beroende på smak.* Bilderna som visas är bara för illustrativt syfte och reklamsyfte. Produktens slutgiltiga bild kan komma att ändras.